DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik Slatine potpisao Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekata u vrijednosti od 868.065,51 kune

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić potpisao je Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekata s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije u vrijednosti od 868.065,51 kune.
Spomenuti ugovor se odnosi na sufinanciranje vlastitog učešća koje je Grad Slatina realizirao tijekom provedbe projekta.

Riječ je o sufinanciranju projekta „Energetska obnova zgrade uprave Grada Slatine na adresi Trg Sv. Josipa 10“, a koji je Upravni odjel za razvoj Grada Slatine prijavio na Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2020. godinu prema Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini.
Projektom je izvedena energetska obnova, a sve u cilju smanjenja utroška energije i štetnih emisije CO2.

Upravni odjel za razvoj Grada Slatine također je na isti Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini prijavio projekte „Izgradnja prometnica i javne rasvjete u istočnom i zapadnom dijelu poduzetničke zone „Turbina 2“ u Slatini“, kao i projekt „Energetska obnova zgrade Pučkog otvorenog učilišta i Gradske knjižnice Slatina na adresi Šetalište Julija Burgera 1, Slatina“ te se očekuje potpisivanje Ugovora o sufinanciranju s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button