DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik Ivan Roštaš u Zagrebu potpisao Ugovor o sufinanciranju projekta rekonstrukcije Strossmayerove ulice

U petak, 31. ožujka 2017. godine, u prostorijama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u Zagrebu, održano je svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata po Programu održivog razvoja lokalne zajednice. Ministarstvo je u 2017.godini za razvojne projekte jedinica lokalne (regionalne) samouprave, kroz Program održivog razvoja i Program podrške regionalnom razvoju osiguralo 117,7 milijuna kuna, od čega 72,7 milijuna za projekte na potpomognutim područjima među kojima je i 13 projekata s područja Virovitičko-podravske županije.

Gradu Slatini na spomenutom natječaju odobreno je od strane Ministarstva sufinanciranje projekta „Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u Strossmayerovoj ulici  u iznosu od 300.000,00 kuna,  a ostatak će financirati Grad Slatina. Ugovor o sufinanciranju potpisali su u ime Grada Slatine gradonačelnik Ivan Roštaš a u ime Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU ministrica Gabrijela Žalac.

Za područje Grada Slatine veoma je značajan i potpisani Ugovor o sufinanciranju projekta „Rekonstrukcija krovišta Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina“ od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u iznosu od 400.000,00 kuna koji je nominirala Virovitičko-podravska županija kao osnivač škole.(www.slatina.hr)


 

 

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button