DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik Roštaš primio predsjednike Mjesnih odbora “Matija Gubec” i “Vladimir Nazor”: gradit će se nogostupi, parkirališta i obnoviti Mjesni dom Vladimira Nazora

Danas je u maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine gradonačelnik Ivan Roštaš primio predsjednika Mjesnog odbora “Matija Gubec”, Josipa Gebaja i predsjednika Mjesnog odbora “Vladimir Nazor”, Marka Telišmana. Sastanku kojem su tema bila projekti koji se izvode i koji će se u skorije vrijeme realizirati na području spomenuta dva Mjesna odbora prisustvovali su i Kruno Fabijanac, gradski vijećnik te pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje prostorom Vesna Klement.

Gradonačelnik Ivan Roštaš naglasio je da se u Mjesnom odboru Matija Gubec u proteklom razdoblju obavila  prva faza rekonstrukcije Strossmayerove ulice sa izgradnjom parkirališta i nogostupa, te da se uskoro kreće sa drugim dijelom rekonstrukcije i izgradnjom nogostupa i uzdužnih parkirališnih mjesta od potoka Javorica  uz crkvu bl. Ivana  Merza i tenisko igralište. Također na prostoru MO Matije Gupca,  u ulici Matije Gupca sa lijeve strane županijske ceste, od križanja sa ulicom Braće Radića  do ulice kralja Tomislava, kreće  se u izgradnju nogostupa za pješake.   Na području MO Vladimir Nazor radit će se sanacija zgrade Mjesnog doma Vladimir Nazor koja će sadržavati uređenje sanitarnog čvora i ostave, sanaciju krovišta i ugradnju novih prozora i vrata. U ulici Vladimira Nazora također će se izgraditi i nedostajuće pješačke staze uz državnu cestu D34 i to u duljini od 1050 metara(700m s lijeve i 350 s desne strane).

Predsjednici dva susjedna Mjesna odbora iskoristili su priliku i upoznali gradonačelnika s planovima rada za naredno razdoblje te mu ukazali na neke specifične poteškoće s kojima se susreću stanovnici MO Matija Gubec i Vladimir Nazor.(www.slatina.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button