DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik Roštaš potpisao ugovore o stipendiranju studenata

U maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine  u subotu 15. travnja 2017.  gradonačelnik Ivan Roštaš potpisao je Ugovore o stipendiranju sa  studentima koji su prošli na Natječaju raspisanom za akademsku 2016./2017. godinu.

Ugovori su potpisani sa petero studenata koji su zadovoljili uvjete raspisanog Natječaja te pritom ostvarili najviše bodova.

Stipendije u iznosu od 700 kuna za redovne i 350 kuna za izvanredne studente,   dobili su  Zelenka Marija,  studentica Medicinskog fakulteta u Rijeci – integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij dentalne medicine; Juren Dijana, studentica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku –integrirani preddiplomski i diplomski Učiteljski studij; Karl Domagoj, student Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija  Osijek- preddiplomski sveučilišni studij Računarstva; Kordić Iva, studentica  Stomatološkog fakulteta u Zagrebu – studij Dentalne medicine; Malenjak Matea, studentica Građevinskog fakulteta u Osijeku – studij Građevinarstvo.

Ugovore su potpisali korisnici u pratnji svojih roditelja.(www.slatina.hr)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button