DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik posjetio DV Suncokret povodom blagdana Uskrsa

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić ove je godine povodom uskršnjih blagdana posjetio Dječji vrtić Suncokret u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića.

Ovaj tradicionalni susret održan je, kao i svake godine, u vedroj atmosferi, veselom razgovoru i ugodnom druženju.
Mališani su uživali u društvu svojih gostiju, upoznali ih sa svime što se u vrtiću uči i spremno odgovarali na sva „teška“ pitanja, čak i na engleskom jeziku na kojemu su u sklopu prigodnog programa izveli recitaciju „I’m a little bunny“, a pripremili su i igru s pjevanjem „Zeko i djeca“.
Gradonačelnik je među njima pronašao i buduću gradonačelnicu Slatine, njezinog zamjenika, zatim nekoliko liječnika, učitelja… koji su već sada pokazali odlično znanje o svojim željenim zanimanjima kada narastu. 
Kako bi se svojim gostima zahvalila na čokoladnim jajima i ostalim slatkim darovima djeca su im poklonila čestitke i uskrsne košarice koje su sama izradila.
Gradonačelnik i njegov zamjenik čestitali su Uskrs svoj djeci, njihovim roditeljima i djelatnicima vrtića, a ravnateljica Snježana Dupan-Lovrić zahvalila im je na dolasku i poklonu te na podršci i pomoći u radu dječjeg vrtića.      
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot