DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik posjetio DV Suncokret povodom blagdana Uskrsa

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić ove je godine povodom uskršnjih blagdana posjetio Dječji vrtić Suncokret u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića.

Ovaj tradicionalni susret održan je, kao i svake godine, u vedroj atmosferi, veselom razgovoru i ugodnom druženju.
Mališani su uživali u društvu svojih gostiju, upoznali ih sa svime što se u vrtiću uči i spremno odgovarali na sva „teška“ pitanja, čak i na engleskom jeziku na kojemu su u sklopu prigodnog programa izveli recitaciju „I’m a little bunny“, a pripremili su i igru s pjevanjem „Zeko i djeca“.
Gradonačelnik je među njima pronašao i buduću gradonačelnicu Slatine, njezinog zamjenika, zatim nekoliko liječnika, učitelja… koji su već sada pokazali odlično znanje o svojim željenim zanimanjima kada narastu. 
Kako bi se svojim gostima zahvalila na čokoladnim jajima i ostalim slatkim darovima djeca su im poklonila čestitke i uskrsne košarice koje su sama izradila.
Gradonačelnik i njegov zamjenik čestitali su Uskrs svoj djeci, njihovim roditeljima i djelatnicima vrtića, a ravnateljica Snježana Dupan-Lovrić zahvalila im je na dolasku i poklonu te na podršci i pomoći u radu dječjeg vrtića.      
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button