Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik Ostrošić potpisao ugovore o financiranju projekata i programa udruga

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić potpisao je ugovore o dodjeli financijskih sredstava iz proračuna Grada Slatine za 2022. godinu namijenjenih sufinanciranju projekata i programa udruga i društava iz područja društvenih djelatnosti, kulture, socijalne skrbi i zdravstvene zaštite, te branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata.

Grad Slatina je, sukladno Zakonu o udrugama i Uredbi o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, a temeljem odluke Grada Slatine raspisao natječaj za financiranje programa i projekata udruga koji će se financirati iz proračuna Grada za 2022. godinu.
Sufinanciranje programa i projekata udruga je odobreno udrugama koje su zadovoljile zakonske odredbe Natječaja te dostavile svoje programe rada, a za što će Grad iz svog proračuna za ovu godinu ukupno izdvojiti 325.483,94 kune.

Tako će udruge branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata financirati s 98.000,00 kuna, udruge iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite sa 69.500,00 kuna, udruge u kulturi sa 79.500,00 kuna, dok je za udruge iz ostalih društvenih djelatnosti osigurano 78.483,94 kuna.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button