DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik Ostrošić potpisao Ugovor o financiranju projekta „Rekonstrukcija sportsko-rekreacijskog centra Sladojevci“

Jučer je u prostorijama Gradske uprave gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić potpisao Ugovor s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju o financiranju projekta „Rekonstrukcija sportsko-rekreacijskog centra Sladojevci“. Riječ je o projektu koji je financiran u 100% iznosu odnosno u vrijednosti potpore od 730.000,00 kuna.

Cilj projekta je unaprijediti društvenu infrastrukturu i dostupnost osnovnih usluga za lokalno stanovništvo na području Grada Slatine, naselja Sladojevci kroz ulaganje u rekonstrukciju sportske građevine javne namjene kako bi se stvorili uvjeti kvalitetnijeg bavljenja sportom i razvijanje zdravih navika, privuklo više djece i mladih u sportska udruženja, omogućilo organizaciju kvalitetnijih događanja i time obogatio društveni život lokalnog stanovništva.

Projektom će se rekonstruirati svlačionice i poboljšati energetska svojstva zgrade kroz rekonstrukciju vanjske ovojnice zgrade. Predviđeno trajanje projekta je 24 mjeseca.
(mf, Grad Slatina/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button