DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik obišao slatinske zimske službe

Danas je gradonačelnik Denis Ostrošić zajedno sa pročelnikom Stručne službe grada Krunoslavom Šarabokom i komunalnim redarom Zoranom Filkovićem posjetio poduzeće i djelatnike Slatina Kom-a, poduzeća koje među inim djelatnostima skrbi i za prohodnost grada u zimskim uvjetima.

Delegaciju iz grada u Slatina Kom-u su dočekali direktor Sanjin Hmelik i voditelj zimske službe Dragutin Radočaj. Prilikom posjeta gradonačelnik je obišao radne strojeve, ali i djelatnike koji su ga upoznali o aktivnostima prilikom čišćenja grada posljednjih nekoliko poprilično pravih zimskih dana.

Nakon toga svi zajedno obišli su pješačke i kružne prijelaze, nogostupe i autobusna stajališta,  još jednom se uvjerivši u odličnu prohodnost odnosno očišćenost istih od velikih količina snijega. S obzirom da za državne prometnice i za njihovu prohodnost skrbe Hrvatske ceste gradonačelnik je posjetio i njihove prostore kako bi na licu mjesta stekao uvid i o njihovim aktivnostima tijekom posljednjih dana. U Hrvatskim cestama gradonačelnika i delegaciju iz grada o svemu je izvijestio nadcestar Cestarije Slatina Rajko Teodorović. (dj / Foto: R. Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button