DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Gradonačelnik.hr pokrenuo izbor za Najljepši park! – Za titulu najljepšeg među 27 parkova natječe se i Park EPIcentra Sequoia Slatina

Lajkajte, sherajte, podržite svojeg favorita! Park EPIcentra Sequoia Slatina

Krenuo je izbor Najljepših parkova u Hrvatskoj – novi projekt gradonačelnik.hr-a kojega, po uzoru na njegove super uspješne i popularne izbore za Najljepši vrtić i Najljepši advent ove godine prvi put provodi na svojoj Facebook stranici.
Kako bi ovaj izbor podigli na višu razinu, uz izbor na FB-u u kojemu će kao i uvijek presuditi broj lajkova, uvodi se i nagrada stručnog žirija. U suradnji s Hrvatskim društvom krajobraznih arhitekata, razrađen je niz stručnih kriterija temeljem kojih će stručni žiri izabrati najljepše i najfunkcionalnije parkove.

Za titulu najljepšeg parka natječe se 27 parkova iz 18 gradova i 2 općine, a nekoliko parkovima bogatih gradova prijavilo je više svojih kandidata.
Tako Karlovac i Slavonski Brod imaju po tri svoja parka u izboru, Donji Miholjac i Virovitica po dva, a po jedan Bjelovar, Makarska, Našice Novska, Opatija, Osijek, Slatina, Solin, Valpovo, Vinkovci, Zlatar, Ludbreg, Jastrebarsko, Šibenik, Rovinj, te općine Ernestinovo i Goričan.

Grad Slatina prijavio je svoj Park EPIcentra Sequoia.

Glasovanje traje do 6. srpnja u podne, a broje se i priznaju lajkovi samo na FB stranici Gradonačelnik.hr.-a, ne i na sheranim objavama!

GLASATI MOŽETE KLIKOM OVDJE: #biramonajljepšeparkove
(mf/Izvor: Gradonačelnik.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button