Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradonačelnik darivao mališane DV Suncokret u prigodi blagdana Sv. Nikole

Kao i svake godine do sada u prigodi obilježavanja blagdana Svetog Nikole Dječji vrtić Suncokret posjetio je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića. Mališani su ih dočekali razdragani i puni veselja te spremno odgovarali na sva njihova pitanja.
I ovoga puta su pokazali zavidno znanje te su zajedno s gradonačelnikom brojali, izmijenili nekoliko riječi na engleskom jeziku, te s oduševljenjem prepričali uspjeh hrvatske reprezentacije s utakmice protiv Japana na Svjetskom nogometnom prvenstvu.
Naravno razgovaralo se i o Svetom Nikoli, poklonima i Adventu u Slatini, a oduševili su ih i s nekoliko pjesmica o sv. Nikoli.
Tako su djeca iz skupina „Cvjetići“ i „Točkice“ otpjevala pjesmu „Sveti Niko svijetom šeta“ te izrecitirala stihove na engleskom i hrvatskom jeziku „St. Nicholas bring me“ i „Dolazi nam Nikola“.

Gradonačelnik ih je darivao didaktičkim slikovnicama punim zanimljivih i poučnih priča, a ni mališani nisu ostali dužni te su svoje goste darivali prigodnim božićnim darovima.

Ravnateljica vrtića Snježana Dupan-Lovrić zahvalila je gradonačelniku i dogradonačelniku na podršci radu vrtića te im u ime svih zaposlenika Dječjeg vrtića Suncokret poželjela sretan Božić i uspješnu Novu 2023. godinu.(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button