NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Gradonačelnik darivao mališane DV Suncokret u prigodi blagdana Sv. Nikole

Kao i svake godine do sada u prigodi obilježavanja blagdana Svetog Nikole Dječji vrtić Suncokret posjetio je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić. Mališani su ga dočekali puni dojmova jer je neposredno prije njega u vrtiću bio Sveti Nikola i obradovao ih slatkim poklon paketima.
Niti gradonačelnik nije došao praznih ruku, već je djeci poklonio didaktičke slikovnice pune zanimljivih i poučnih priča.

30-ak polaznika vrtića zauzvrat mu je otpjevalo pjesmu „Dragi Sveti Niko“ i izrecitiralo stihove na engleskom jeziku „My dear St. Nicholas“.

Ravnateljica vrtića Snježana Dupan-Lovrić zahvalila je gradonačelniku na podršci radu vrtića, predala mu prigodni poklon u ime djece i djelatnika vrtića te mu poželjela sretan Božić i Novu 2022. godinu.

Djeca su u veselom raspoloženju i ovoga puta pokazala zavidno znanje o blagdanu sv. Nikole te oduševili gradonačelnika svojim viđenjem uloge sv. Nikole, Krampusa i čizmica u prozoru, a dotakli su se i teme Zubić vile od koje poneki predškolci također očekuju dar u zamjenu za svoj mliječni zubić.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button