DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradi se još jedna dionica nogostupa u slatinskoj Ulici Potočani

Nakon što je sredinom prošle godine uređena prva dionica nogostupa u slatinskoj Ulici Potočani, kada je izgrađeno preko 235 m pješačke staze širine 1,76 m od Ulice Ribnjak do Ulice Mirna I, u ovoj je godini planirana izgradnja još jedne dionice.

Tako je 27. siječnja gradska tvrtka Slatina Kom d.o.o. započela radove na izgradnji nove dionice pješačke staze od Ulice Mirna I do Banovačke ulice. Dionica duga 210 metara vrijedna je preko 241.000 kuna, a rok njezine izgradnje je 60 dana.

Gradilište su obišli direktor tvrtke Slatina kom d.o.o. Sanjin Hmelik i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji voditelja Odsjeka za komunalni sustav pri Upravnom odjelu za razvoj grada Vjekoslava Hessa.

– Izgradnja kvalitetne pješačke staze u ovoj ulici neophodna je zbog sigurnosti pješaka, budući da je puna zavoja na brdovitom terenu. Sigurnost naših građana je na prvom mjestu, te ćemo nastojati ovakvim projektima napraviti što više pješačkih staza u gradu. Na tome se intenzivno radi, tako da se paralelno s ovom, gradi i jedna dionica nogostupa u Ulici braće Radić u Slatini, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button