DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina prijavio nastavak projekta „Slatino, zaželi!“

Grad Slatina u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine prijavio je nastavka projekta „Slatino, zaželi!“. Projektni prijedlog prijavljen je na otvoreni trajni poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena faza III“.
Prijavljena vrijednost projekta „Slatino, zaželi 2!“ iznosi 1.038.280,00 kn dok je planirano zapošljavanje 21 žene ciljne skupine sa Zavoda za zapošljavanje koje bi se skrbile za 126 starijih i osoba u nepovoljnom položaju kojima je potrebna pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, kao i pratnja i pomoć u njihovoj socijalnoj integraciji čime bi u konačnici bila povećana razina kvalitete njihova života, a što je uz zapošljavanje žena iz teže zapošljivih skupina društva i cilj ovoga projekta.

Podsjetimo Grad Slatina je uspješno proveo prvi projekt „Slatino, zaželi!“ kojim je zaposlio 21 ženu iz skupine teže zapošljivih žena koje su se skrbile za 105 krajnjih korisnika na području Grada Slatine, te na taj način povećao njihovu konkurentnost na tržištu rada.

– Nadamo se pozitivnom odgovoru te da će što prije zaživjeti projekt „Slatino, zaželi 2!“ kojim će Grad Slatina omogućiti nova zapošljavanja te na još kvalitetniji način nastaviti skrbiti o svojim starijim i nemoćnim sugrađanima, – istaknula je viša stručna suradnica pri Upravnom odjelu za razvoj Grada Slatine Marija Fumić.(mf/Foto: Mihaela Feldi, arhivske fotografije)

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button