NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Grad Slatina poziva slatinske poduzetnike na zajedničko predstavljanje na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2022.

Grad Slatina je uputio poziv svim zainteresiranim poduzetnicima za zajedničko predstavljanje na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2022. koji će se održati u Virovitici od 2. do 4. rujna 2022. godine.

Grad Slatina i ove godine želi ponoviti, ali i poboljšati predstavljanje slatinskih poduzetnika na sajmu te će ponovno sufinancirati izložbeni prostor svim izlagačima zainteresiranim za predstavljanje na zajedničkom zatvorenom štandu.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici s područja Grada Slatine na sastanak koji će se održati u petak, 1. srpnja ove godine u prostorima „EPIcentar Sequoia Slatina na adresi Šetalište Julija Burgera 10 u Slatini s početkom u 13 sati.

Na sastanku će se razgovarati o zajedničkom nastupu na ovogodišnjem Viroexpo-u što će biti idealna prilika poduzetnicima, obrtnicima, kao i predstavnicima OPG-a i malih kućnih radinosti sa slatinskog područja za predstavljanje i ostvarivanje novih poslovnih kontakata nakon duge izoliranosti nametnute pandemijom.

Za sve ostale informacije možete se obratiti na: e-mail: jurica.culej@slatina.hr, mobitel: 091/600-9299, kontakt osoba: Jurica Culej, viši stručni suradnik za gospodarstvo i projekte.
(mf, Grad Slatina/Foto: Mihaela Feldi, arhivske fotografije)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button