NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Grad Slatina poziva slatinske poduzetnike na zajedničko predstavljanje na 24. Viroexpu

Poziv poduzetnicima na zajedničko predstavljanje na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2019. u Virovitici, od 15. do 17. ožujka 2019. godine.

Prošle je godine na inicijativu i u organizaciji Grada Slatine slatinsko poduzetništvo uspješno predstavljeno na sajmu VIROEXPO u Virovitici, na zajedničkom izložbenom prostoru.
Grad Slatina i ove godine želi ponoviti i poboljšati predstavljanje slatinskih poduzetnika na sajmu te će ponovno s 50% sufinancirati zajednički zatvoreni izložbeni prostor svim izlagačima na zajedničkom štandu.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici da HITNO pošalju povratnu informaciju o potencijalnoj suradnji kroz zajedničko izlaganje uz navedenu pogodnost sufinanciranja izlagačkog prostora na sajmu VIROEXPO 2019.

Ukoliko ste zainteresirani za ponudu, potrebno je dostaviti sljedeće podatke:

  1. Naziv tvrtke i djelatnost
  2. Kontakt osoba
  3. Kontakt mail i telefon
  4. Direktor / vlasnik tvrtke
  5. Planirana izložbena površina u m2

Temeljem tih podataka rezervirat će se prostor, a naknadno će se dogovarati potrebna oprema (otvorene police, staklena vitrina, info pult, struja, hladnjak, skladišni prostor…) i ostale pojedinosti suradnje i izlaganja.

Prijave s traženim podacima možete dostaviti na mail: gradska.uprava@slatina.hr ili info@gras.com.hr, a sve dodatne informacije možete dobiti na tel. (033) 492-220 ili (033)400-414.

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button