DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Grad Slatina poziva poljoprivrednike da se do 30. svibnja odazovu Javnom pozivu za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa mjera razvoja malog i srednjeg poduzetništva

U sklopu Javnog poziva Grada Slatine za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa mjera razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području grada Slatine, Grad Slatina u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom provodi i Mjeru 5.1 Uzorkovanje tla, na način da Virovitičko-podravska županija i Grad Slatina snose po 50%  troškova cijene računa ovlaštenog laboratorija.

Stoga se pozivaju zainteresirani poljoprivrednici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva sa sjedištem i zemljištem na području Grada Slatina za uzorkovanje tla da se jave na spomenuti Javni poziv kako bi u konačnici ostvarili pogodnost besplatnog uzorkovanja tla gdje će Grad Slatina sufinancirati do 100 analiza uzoraka tla.

Mjera se provodi kao refundacijsko sufinanciranje završno s 30. studenim ove godine, a svi zainteresirani za uzorkovanje tla popunjene zahtjeve trebaju dostaviti najkasnije do 30. svibnja ove godine, poštom ili neposredno u pisarnicu Grada Slatine, Trg sv. Josipa 10, s naznakom „Zahtjev za dodjelom potpora gospodarstvu“.

Odobrenja za provedbu mjere 5.1 donosit će se redom podnošenja zahtjeva za sredstvima, a sve ostale informacije kao i potrebne obrasce osim u Gradskoj upravi Grada Slatine, ured br. 16., ili na br. tel. 492-220, možete potražiti i na web stranici Grada Slatine, www.slatina.hr.
(Mihaela Feldi/Foto: arhiva)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button