DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Grad Slatina poklonio 5 garnitura za šah Šahovskom klubu Slatina

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić danas se susreo s predstavnicima Šahovskog kluba Slatina te tom prigodom predsjedniku istoga Antunu Srbiću predao 5 garnitura za šah.

Šahovske garniture Grad Slatina je nabavio za potrebe kluba koji ove godine organizira 2. brzopotezni šahovski turnir u prigodi Dana grada Slatine.

Turnir će se održati prvoga vikenda u mjesecu rujnu te su u tijeku završne pripreme.

– Prvi šahovski turnir u prigodi Dana grada okupio je popriličan broj šahista te se ove godine nadamo još boljem odazivu.
Najljepše se zahvaljujem Gradu Slatini na ovom poklonu koji je zaista došao u prave ruke, te će uvelike olakšati organizaciju i samu provedbu ovogodišnjeg turnira, – rekao nam je predsjednik Šahovskog kluba Slatina Antun Srbić, te dodao kako klub prima nove članove osobito mlade kojima žele prenijeti svoja znanja i na taj način pojačati svoje redove.

Naime, Šahovski klub Slatina trenutačno broji 20-ak članova koji se redovito okupljaju u prostorima Centra nevladinih organizacija u Slatini kako bi bili što spremniji za natjecanja, a natječu se u 2. Hrvatskoj šahovskoj ligi – Istok.
(Mihaela Feldi/Foto: Šahovski klub Slatina)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button