DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Grad Slatina poklonio 5 garnitura za šah Šahovskom klubu Slatina

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić danas se susreo s predstavnicima Šahovskog kluba Slatina te tom prigodom predsjedniku istoga Antunu Srbiću predao 5 garnitura za šah.

Šahovske garniture Grad Slatina je nabavio za potrebe kluba koji ove godine organizira 2. brzopotezni šahovski turnir u prigodi Dana grada Slatine.

Turnir će se održati prvoga vikenda u mjesecu rujnu te su u tijeku završne pripreme.

– Prvi šahovski turnir u prigodi Dana grada okupio je popriličan broj šahista te se ove godine nadamo još boljem odazivu.
Najljepše se zahvaljujem Gradu Slatini na ovom poklonu koji je zaista došao u prave ruke, te će uvelike olakšati organizaciju i samu provedbu ovogodišnjeg turnira, – rekao nam je predsjednik Šahovskog kluba Slatina Antun Srbić, te dodao kako klub prima nove članove osobito mlade kojima žele prenijeti svoja znanja i na taj način pojačati svoje redove.

Naime, Šahovski klub Slatina trenutačno broji 20-ak članova koji se redovito okupljaju u prostorima Centra nevladinih organizacija u Slatini kako bi bili što spremniji za natjecanja, a natječu se u 2. Hrvatskoj šahovskoj ligi – Istok.
(Mihaela Feldi/Foto: Šahovski klub Slatina)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot