NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina ove godine na duplo većem prostoru od prošlogodišnjeg Viroexpa

Viroexpo će svoja vrata posjetiteljima otvoriti sutra (15. ožujka), a brojne sadržaje sajma bit će moguće obići i posjetiti sve do nedjelje do kada će ovaj sajam trajati.

Ove godine će se na Viroexpu, predstaviti 625 izlagača iz 29 zemalja, među kojima će biti smješten i štand Grada Slatine koji će se ove godine predstaviti na duplo većem sajamskom prostoru od prošlogodišnjeg.

Tako će na jednom od najvećih štandova ovogodišnjeg Viroexpa od 200 četvornih metara Grad Slatina ponovno zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima i obrtnicima predstaviti slatinki kraj, njegovu tradiciju, kulturu te široku paletu domaćih proizvoda.

Uz Grad Slatinu, GRAS, Turističku zajednicu grada Slatine, Pučko otvoreno učilište Slatina i Slatinski informativni centar na zajedničkom štandu predstavit će se i tvrtke Marinada d.o.o. i Zlatna nit d.o.o., zatim obrti Vašarević, Gile, Asel, Sandrini kolači, Dječji centar Maja i Željkini kolači, te obiteljska poljoprivredna gospodarstva Kufner, Cerovski i Mirkajlović.

U kulturno zabavnom dijelu programa tradicionalno će se predstaviti i Industrijsko-obrtnička škola Slatina koja će nastupiti na frizersko-modnoj reviji na glavnoj sajamskoj pozornici.
Učenici će pod mentorstvom svojih nastavnica, predstaviti svoja znanja i vještine.

Cijena ulaznice se neće mijenjati, ona će iznositi 10,00 kuna, stoga vas pozivamo da u sljedeća tri dana posjetite sajam Viroexpo, te pronađete štand Grada Slatine ali i drugih izlagača sa slatinskog područja.
(dj,mf/Foto: Ilustracija, Mihaela Feldi)


Viroexpo će ove godine na novom sajamskom prostoru u Ulici Matije Gupca 63/3 ponuditi i šarolik zabavan te gastronomski program.

Izdvojit ćemo izložbu makete vlakova koja će biti izložena tijekom radnog vremena sajma na prostoru ispred sajamske pozornice.

Prvog dana sajma u petak u 16 sati prezentacijsko-degustacijskim programom predstavit će se zemlja partner  sajma  – Slovenija.

Od 17 do 19 sati sajamskim prostorima odjekivat će zvuci sajamskih trubadura  – Suhopoljskih tamburaša.

U subotu od 12 sati posjetiteljima sajma dijelit će se lovački paprikaš,. uloga sajamskih trubadura u subotu će preuzeti TS Fantasia, a od 15 sati frizerskom i modnom revijom predstavit će se Industrijsko obrtnička škola Slatina.
Program imena  Pjesmom i plesom po sajmu Češke besede  Virovitičko-podravske županije počet će u 15 i 30.

Plesni nastup centra Kreativna kutija počet će u 17 sati.

U nedjelju pak od 12 sati gostima i posjetiteljima sajma ponudit će se riblji specijaliteti. Od 14 sati moći će se pogledati nastup europskih prvakinja – virovitičkih mažoretkinja.

Na sajamskoj pozornici u 15 sati počet će program imena Izlagači daruju posjetitelje, a za dobru atmosferu u ulozi sajamskih trubadura zaduženi će biti dečki Štimung benda.

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button