DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina – Otvoreni grad: Danas pušten u pogon sustav iTransparentnost

Kako bi se osiguralo ostvarenje načela transparentnosti i slobodan pristup informacijama, Grad Slatina je početkom ove godine pokrenuo proces izrade sustava iTransparentnost, čime je napravio korak više prema uvođenju transparentnog poslovanja. Implementacijom iTransparentnosti koji je na web stranici Grada Slatine zaživio danas, građanima je omogućen uvid u sva plaćanja iz Proračuna Grada Slatine.

Registar transparentnosti dostupan je na https://transparentno.slatina.otvorenigrad.hr/isplate/sc-isplate te mu građani mogu pristupiti putem internetskih preglednika sa svojih računala ili mobilnih uređaja bez ikakvih ograničenja, registracije ili procedura.

U ovom je trenutku kroz jedinstveni registar moguće pretraživati i pristupiti svim računima Grada Slatine, što je još jedno ispunjeno obećanje slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića i Domovinskog pokreta tijekom predizborne kampanje građanima Slatine.

– Uvođenjem sustava iTransparentnost Grad Slatina podiže na višu razinu započetu digitalizaciju svog poslovanja i širi mogućnosti komunikacije sa svojim sugrađanima, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button