DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina – Održan sastanak s predstavnicima MO Donji Meljani

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine održan sastanak s predstavnicima mjesnog odbora Donji Meljani na kojemu je glavna tema bila novouređeni društveni dom u Donjim Meljanima.

Tako su pročelnici Krunoslav Šarabok i Marin Kokorić uz voditelje odsjeka Veru Radaš, Vjekoslava Hessa i Vesnu Klement upoznali predsjednika Vijeća MO Donji Meljani Zlatka Borovca i člana Petra Uhera s budućim planovima upravljanja i korištenja društvenog doma u Donjim Meljanima.

Pročelnik Kokorić iznio je informaciju o provedenim i planiranim aktivnostima oko navedenog doma te tom prigodom istaknuo kako je Grad Slatina kao vlasnik i investitor, nakon dovršetka građevinskih radova na rekonstrukciji doma, dobio uporabnu dozvolu te je izvršena primopredaja radova između izvođača i investitora. Slijedi provedba kontrole provedenih radova od strane ugovornog tijela, odnosno Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, nakon koje će objekt biti dan na upravljanje gradskoj tvrtki.
Novouređeni društveni dom moći će koristiti djeca vrtićke dobi, školska djeca i mladi, OPG-i, udruge i ostali mještani za provedbu raznih aktivnosti, a u skladu s Odlukom Gradskog vijeća o suglasnosti za provedbu ulaganja u Društveni dom u Donjim Meljanima objavljenoj u službenom glasniku Grada Slatine, broj 2/2017, te Ugovorom o sufinanciranju i ostalima pravilima za provedbu projekata iz Programa ruralnog razvoja RH.

Na sastanku se raspravljalo i o vatrogasnom spremištu u Donjim Meljanima te izgradnji kapele.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Grad Slatina)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button