DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina objavio savjetovanje s javnošću vezano uz Program mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine za 2024. godinu

Nakon što je Odbor za gospodarstvo i razvoj poduzetništva Grada Slatine izradio prijedlog Programa mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine za 2024. godinu, jučer je Grad Slatina objavio savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu programa koje će trajati do 29. ožujka 2024. godine.

Cilj savjetovanja s javnošću je prikupiti mišljenje građana i zainteresirane javnosti o predloženom nacrtu prijedloga Programa mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine za 2024. godinu.

Programom mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine uređuju se svrha i ciljevi, korisnici i nositelji za provođenje mjera, područja obuhvaćena programom, provedba mjera koje predstavljaju potpore male vrijednosti te sredstva za realizaciju mjera.

– Pozivamo sve zainteresirane građane da kroz ovo savjetovanje sudjeluju u izradi Programa kako bi zajedničkim idejama i snagama stvorili uvjete za stvaranje novih investicija te novih radnih mjestu u Gradu Slatini, – poručuju iz Grada Slatine.

Sredstva za provedbu programa osigurana su u proračunu Grada Slatine za 2024. godinu u ukupnom iznosu od 197.500,00 eura.

U savjetovanje s javnošću možete se uključiti na sljedećoj poveznici: https://www.slatina.hr/portal/savjetovanje-s-javnoscu-o-nacrtu-prijedloga-programa-mjera-poticanja-razvoja-malog-i-srednjeg-poduzetnistva-na-podrucju-grada-slatine-za-2024-godinu/.

Za eventualna pitanja možete se obratiti u Grad Slatinu putem e-maila jurica.culej@slatina.hr ili osobnim dolaskom na adresu Trg sv. Josipa 10.

(mf, Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button