Home / NASLOVNICA / Grad Slatina – obavijest udrugama s područja grada Slatine

Grad Slatina – obavijest udrugama s područja grada Slatine

U tijeku su Natječaji Grada Slatine za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge za 2020. godinu objavljeni na službenoj stranici Grada www.slatina.hr.
Udruge koje udovoljavaju uvjete natječaja mogu prijaviti najviše dva projekta u okviru vrijednosti propisanih natječajem.
Prijave na natječaj moraju sadržavati svu potrebnu dokumentaciju na propisanim obrascima i biti dostavljene do 10. veljače 2020. godine u zatvorenoj omotnici na adresu: GRAD SLATINA, Trg svetog Josipa 10, 33520 Slatina ili osobno u pisarnicu gradske uprave Grada Slatine, soba broj 1.
Smatrat će se da je prijava zaprimljena u roku, ako je na poštanskom žigu na prijavi naznačen datum najkasnije 10. veljače 2020. godine ili ako je prijava dostavljena dostavom ili osobno u pisarnicu Grada Slatine, Trg svetog Josipa 10, najkasnije 10. veljače 2020. godine do 14,00 sati.

Grad Slatina će s udrugama kojima se odobri financijska potpora sklopiti Ugovor o korištenju sredstava iz Proračuna Grada Slatine za 2020. godinu.

Detaljne informacije o ciljevima, prioritetima i uvjetima Natječaja možete pronaći u Uputama za prijavitelje koje se uz tekst natječaja i potrebne prijavne obrasce mogu pronaći na službenoj stranici Grada Slatine www.slatina.hr.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

x

Check Also

Premijer Plenković: Relaksiranje mjera uz savjete epidemiologa. Otvaranje tržnica vjerojatno prije Uskrsa!

Nakon sastanka sa znanstvenicima na temu koronavirusa premijer Andrej Plenković najavio je relaksiranje mjera ali ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org