DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAD SLATINA: Isplata uskrsnica umirovljenicima s najnižim mirovinama s područja Grada Slatine 3. i 4. travnja

Grad Slatina će u povodu uskršnjih blagdana umirovljenicima sa slatinskog područja koji primaju tuzemnu i/ili inozemnu mirovinu manju od 300,00 eura (2.260,35 kn) isplatiti jednokratni iznos, odnosno uskrsnicu od 35,00 eura (263,71 kn).

Uskrsnice će umirovljenici moći podići osobno 3. i 4. travnja u predvorju velike dvorane Hrvatskog doma u Slatini od 9,30 do 14,30 sati.

Prilikom isplate sredstava umirovljenici su dužni predočiti samo osobnu iskaznicu, dok umirovljenici koji primaju i/ili inozemne mirovine, a ostvaruju pravo na isplatu uskrsnice trebaju predočiti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice, te dokaz o visini mirovine iz kojeg je jasno vidljiv iznos mirovinskog primanja (zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke, potvrda o visini mirovine i sl.).

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika uskrsnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokumentaciju za umirovljenike za koje želi preuzeti uskrsnicu.

RASPORED PODJELE USKRSNICE:

  • Ponedjeljak, 3. travnja – Prezimena s početnim slovom A, B, C, Č, Ć, D, DŽ, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, LJ
  • Utorak, 4. travnja – Prezimena s početnim slovom M, N, NJ, O P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Grad Slatina na ovaj način želi svojim sugrađanima s najnižim mirovinama sretan i blagoslovljen Uskrs.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button