DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAD SLATINA: Isplata uskrsnica umirovljenicima s najnižim mirovinama s područja grada Slatine 21. i 22. ožujka

Grad Slatina će u povodu uskršnjih blagdana umirovljenicima sa slatinskog područja koji primaju tuzemnu i/ili inozemnu mirovinu u ukupnom iznosu manjem od 300,00 eura isplatiti jednokratni iznos, odnosno uskrsnicu od 35,00 eura, a prema popisu iz evidencije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Uskrsnice će umirovljenici moći podići osobno 21. i 22. ožujka u predvorju velike dvorane Hrvatskog doma u Slatini od 10 do 14 sati.

Prilikom isplate uskrsnice umirovljenici su dužni predočiti samo osobnu iskaznicu, dok umirovljenici koji primaju i/ili inozemne mirovine, a ostvaruju pravo na isplatu uskrsnice trebaju predočiti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice, te dokaz o visini mirovine iz kojeg je jasno vidljiv iznos mirovinskog primanja (zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke, potvrda o visini mirovine i sl.).

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika uskrsnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokumentaciju za umirovljenike za koje želi preuzeti uskrsnicu.

Grad Slatina na ovaj način želi svojim sugrađanima s najnižim mirovinama sretan i blagoslovljen Uskrs.

(mf: Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button