DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAD SLATINA: Isplata uskrsnica korisnicima nacionalne naknade za starije osobe i umirovljenicima s nižim mirovinama, od 4. do 8. travnja

Grad Slatina će korisnicima nacionalne naknade za starije osobe i  umirovljenicima sa slatinskog područja s tuzemnom i/ili inozemnom mirovinom do 2.000 kuna u povodu uskršnjih blagdana isplatiti jednokratni iznos od 200 kuna.

Uskrsnice će korisnici nacionalne naknade za starije osobe i umirovljenici moći podići osobno od 4. do 8. travnja u predvorju velike dvorane Hrvatskog doma u Slatini od 9.30 do 13 sati, prema određenom redoslijedu abecednim redom početnog slova prezimena korisnika.

Prilikom isplate sredstava korisnici nacionalne naknade za starije osobe i umirovljenici dužni su predočiti samo osobnu iskaznicu, dok umirovljenici koji primaju i/ili inozemne mirovine a ostvaruju pravo na isplatu uskrsnice trebaju predočiti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice, te dokaz o visini mirovine  iz kojeg je jasno vidljiv iznos mirovinskog primanja (zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke, potvrda o visini mirovine i sl.).

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika te korisnika nacionalne naknade za starije osobe, uskrsnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokumentaciju za umirovljenike za koje želi preuzeti uskrsnicu.

Grad Slatina na ovaj način želi svojim sugrađanima s najnižim mirovinama i korisnicima nacionalne naknade za starije osobe sa slatinskog područja sretan i blagoslovljen Uskrs.

RASPORED PODJELE USKRSNICE:

  • Prezimena s početnim slovom A, B, C, Č, Ć, D – u ponedjeljak, 4. travnja
  • Prezimena s početnim slovom Đ, E, F, G, H, I, J – u utorak, 5. travnja
  • Prezimena s početnim slovom K, L, LJ, M – u srijedu, 6. travnja
  • Prezimena s početnim slovom N, NJ, O, P, R, S – u četvrtak, 7. travnja
  • Prezimena s početnim slovom Š, T, U, V, W, Z, Ž – u petak, 8. travnja

     (mf/Izvor: Grad Slatina)

 

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button