DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAD SLATINA: Isplata uskrsnica korisnicima nacionalne naknade za starije osobe i umirovljenicima s nižim mirovinama, od 4. do 8. travnja

Grad Slatina će korisnicima nacionalne naknade za starije osobe i  umirovljenicima sa slatinskog područja s tuzemnom i/ili inozemnom mirovinom do 2.000 kuna u povodu uskršnjih blagdana isplatiti jednokratni iznos od 200 kuna.

Uskrsnice će korisnici nacionalne naknade za starije osobe i umirovljenici moći podići osobno od 4. do 8. travnja u predvorju velike dvorane Hrvatskog doma u Slatini od 9.30 do 13 sati, prema određenom redoslijedu abecednim redom početnog slova prezimena korisnika.

Prilikom isplate sredstava korisnici nacionalne naknade za starije osobe i umirovljenici dužni su predočiti samo osobnu iskaznicu, dok umirovljenici koji primaju i/ili inozemne mirovine a ostvaruju pravo na isplatu uskrsnice trebaju predočiti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice, te dokaz o visini mirovine  iz kojeg je jasno vidljiv iznos mirovinskog primanja (zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke, potvrda o visini mirovine i sl.).

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika te korisnika nacionalne naknade za starije osobe, uskrsnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokumentaciju za umirovljenike za koje želi preuzeti uskrsnicu.

Grad Slatina na ovaj način želi svojim sugrađanima s najnižim mirovinama i korisnicima nacionalne naknade za starije osobe sa slatinskog područja sretan i blagoslovljen Uskrs.

RASPORED PODJELE USKRSNICE:

  • Prezimena s početnim slovom A, B, C, Č, Ć, D – u ponedjeljak, 4. travnja
  • Prezimena s početnim slovom Đ, E, F, G, H, I, J – u utorak, 5. travnja
  • Prezimena s početnim slovom K, L, LJ, M – u srijedu, 6. travnja
  • Prezimena s početnim slovom N, NJ, O, P, R, S – u četvrtak, 7. travnja
  • Prezimena s početnim slovom Š, T, U, V, W, Z, Ž – u petak, 8. travnja

     (mf/Izvor: Grad Slatina)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot