DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAD SLATINA: Isplata božićnica umirovljenicima s najnižim mirovinama, od 12. do 14. prosinca

Grad Slatina će umirovljenicima sa slatinskog područja s tuzemnom i/ili inozemnom mirovinom do 2.000 kuna u povodu božićnih blagdana isplatiti jednokratni iznos od 200 kuna.

Božićnice će umirovljenici moći podići osobno od 12. do 14. prosinca ove godine u predvorju velike dvorane Hrvatskog doma u Slatini od 10 do 14 sati, prema određenom redoslijedu abecednim redom početnog slova prezimena korisnika.

Prilikom isplate sredstava umirovljenici su dužni predočiti samo osobnu iskaznicu, dok umirovljenici koji primaju i/ili inozemne mirovine a ostvaruju pravo na isplatu božićnice trebaju predočiti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice, te dokaz o visini mirovine iz kojeg je jasno vidljiv iznos mirovinskog primanja (zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke, potvrda o visini mirovine i sl.).

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokumentaciju za umirovljenike za koje želi preuzeti božićnicu.

Grad Slatina na ovaj način želi svojim sugrađanima s najnižim mirovinama sa slatinskog područja sretan i blagoslovljen Božić.

RASPORED PODJELE BOŽIĆNICE:

Prezimena s početnim slovom A, B, C, Č, Ć, D, DŽ, Đ, E, F, G, H – u ponedjeljak, 12. prosinca

Prezimena s početnim slovom I, J, K, L, LJ, M, N, NJ, O – u utorak, 13. prosinca

Prezimena s početnim slovom, P, R, S, Š, T, U, V, W, Z, Ž – u srijedu, 14. prosinca.

(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button