DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

GRAD SLATINA: Isplata božićnica umirovljenicima s najnižim mirovinama, 18. i 19. prosinca 2023.

Grad Slatina će umirovljenicima sa slatinskog područja s tuzemnom i/ili inozemnom mirovinom koja sa svim dodacima ne prelazi iznos od 300,00 eura (2.260,35 kuna) u povodu božićnih blagdana isplatiti jednokratni iznos od 35 eura (263,71 kuna).

Božićnice će umirovljenici moći podići osobno 18. i 19. prosinca ove godine u predvorju velike dvorane Hrvatskog doma u Slatini od 10 do 14 sati, prema određenom redoslijedu abecednim redom početnog slova prezimena korisnika.

Prilikom isplate sredstava umirovljenici su dužni predočiti samo osobnu iskaznicu, dok umirovljenici koji primaju i/ili inozemne mirovine a ostvaruju pravo na isplatu božićnice trebaju predočiti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice, te dokaz o visini mirovine iz kojeg je jasno vidljiv iznos mirovinskog primanja (zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke, potvrda o visini mirovine i sl.).

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokumentaciju za umirovljenike za koje želi preuzeti božićnicu.

Grad Slatina na ovaj način želi svojim sugrađanima s najnižim mirovinama sa slatinskog područja sretan i blagoslovljen Božić.

RASPORED PODJELE BOŽIĆNICE:

U ponedjeljak, 18. prosinca prezimena s početnim slovom A, B, C, Č, Ć, D, DŽ, Đ, E, F, G, H, I, J i K.

U utorak, 19. prosinca prezimena s početnim slovom L, LJ, M, N, NJ, O, P, R, S, Š, T, U, V, W, Z i Ž.

(mf/Izvor: Grad Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button