DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Grad Slatina i VPŽ zajednički će financirati izradu projektne dokumentacije Idejnog rješenja za izgradnju športske dvorane pri OŠ Josipa Kozarca Slatina

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović potpisali su Ugovor o sufinanciranju izrade projektne dokumentacije Idejnog rješenja za izgradnju športske dvorane pri OŠ Josipa Kozarca Slatina, a za izradu iste u vrijednosti 117.500 kuna ugovorena je tvrtka Arhis d.o.o. Slatina. 

Ugovorom je usuglašeno da će Virovitičko-podravska županija i Grad Slatina zajednički financirati izradu spomenute dokumentacije u jednakom iznosu, te će Grad Slatina do kraja travnja ove godine doznačiti 50% od ukupno ugovorene vrijednosti usluga na ime Virovitičko-podravske županije.

Nakon dužeg vremenskog perioda razgovora i dogovora ovo je prvi korak ka ostvarenju zadanog cilja kojim će ne samo Osnovna škola Josipa Kozarca već i cijela Slatina dobiti sportsku dvoranu koja je itekako potrebna s obzirom na veliki broj sportskih klubova i rekreativaca kojima nedostaje prostor za održavanje treninga i sportskih natjecanja.  
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button