DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina i ove godine sufinancira pomoćni nastavni materijal svim osnovnoškolcima na slatinskom području

U skladu s provedbom niza demografskih mjera, Grad Slatina će prema Odluci slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića koju je jučer, 8. srpnja potpisao njegov zamjenik Ilija Nikolić, i ove godine sufinancirati nabavu pomoćnih nastavnih materijala za sve učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola sa slatinskog područja za školsku godinu 2021./2022.

Grad Slatina će tako u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom prvašićima osigurati potrebne pomoćne nastavne materijale, a pobrinut će se da i svi ostali osnovnoškolci koji imaju prebivalište na području Grada Slatine besplatno dobiju obvezni nastavni materijal za nastavne predmete prema izboru slatinskih osnovnih škola Eugena Kumičića i Josipa Kozarca. 

Budući da će Republika Hrvatska iz državnog proračuna financirati udžbenike, osnovnoškolce će tako osim besplatnih udžbenika, uz potporu Grada Slatine prvoga dana škole u školskim klupama dočekati i sav potreban školski materijal, odnosno radne bilježnice, geografski atlasi, karte i likovne mape.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button