DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina i Organizacijski odbor MO Vladimir Nazor pripremaju centralnu svečanost proslave Dana državnosti RH, 30. svibnja

Dolaskom ljepšeg, proljetnog vremena stiglo je vrijeme za intenzivnije radove na uređenju okoliša, odnosno zelenih i drugih javnih površina, pa tako i prostora oko mjesnih domova.

Upravo uređenje okoliša oko Društvenog doma Mjesnog odbora Vladimir Nazor bila je tema sastanka održanog u Gradskoj upravi gdje su gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i voditelj Odsjeka za komunalni sustav Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Vjekoslav Hess razgovarali s dosadašnjim predsjednikom MO Vladimir Nazor Markom Telišmanom.
Budući da je jedna od tema sastanka bila i proslava Dana državnosti RH i Dana Mjesnog odbora Vladimir Nazor, 30. svibnja, Telišman je u ovoj prigodi, kao predstavnik Organizacijskog odbora MO Vladimir Nazor za obilježavanje Dana MO, iznio nekoliko ideja.

Gradonačelnik Ostrošić je istaknuo kako će Grad Slatina u suradnji s Organizacijskim odborom MO Vladimir Nazor organizirati centralnu svečanost proslave 30. svibnja, Dana državnosti RH, na prostoru Društvenog doma MO Vladimir Nazor za sve građane.

Telišman je tijekom sastanka ukazao na pojedine probleme s infrastrukturom i potrebne sanacije i asfaltiranja nekoliko oštećenih površina i staza uz dom te želju za još par novih igrala na obližnjem dječjem igralištu, a gradonačelnik Ostrošić je potvrdio daljnju potporu Grada Slatine kroz Program malih komunalnih akcija.

Detaljnije će se o organizaciji proslave razgovarati na sljedećem sastanku planiranom krajem travnja kada će biti utvrđen kompletan hodogram obilježavanja Dana državnosti RH i Dana Mjesnog odbora Vladimir Nazor. (mf/Foto: Mihaela Feldi)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button