DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Grad Slatina financira nastup juniora MNK Slatina na državnom prvenstvu

Idućeg tjedna od utorka do četvrtka (6.-8.travnja) u Zagrebu će se u dvorani Sutinska vrela igrati završnica Prvenstva Hrvatske za juniore u futsalu. Među posljednjih osam najboljih juniorskih momčadi iz cijele Hrvatske su i predstavnici MNK Slatina.

Sam odlazak na trodnevni turnir iziskuje dodatna nimalo mala novčana sredstva. Tim povodom u potrazi za sredstvima kako bi ovim talentiranim dečkima omogućili ulazak u ravnopravnu borbu za titulu najbolje juniorske momčadi u Hrvatskoj uprava kluba obratila se za pomoć Gradu. Odgovor je, uz iskrenu čestitku gradonačelnika Denisa Ostrošića na fantastičnom uspjehu odnosno samom plasmanu juniora među najboljih 8 u Hrvatskoj, bio pozitivan te će Grad MNK Slatina proslijediti 12 000 kuna kojima će se pokriti troškovi smještaja i putovanja na državno prvenstvo.

 

Domaćin PH je zagrebački klub Uspinjača, a osim mladih predstavnika Uspinjače i  Slatine na njemu će igrati i predstavnici slijedećih klubova: Osijek Kelme, Pula, Aurelia Vinkovci, Universitas Split, Heroji 2007 Vodice i Futsal Dinamo.

 

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button