NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina – Erasmus+ projekt Prvi koraci: Fokus grupa u Donjim Meljanima u subotu, 28. siječnja

Grad Slatina nastavlja s provedbom Erasmus+ projekta Prvi koraci u sklopu kojega su jedna od važnih aktivnosti radionice fokus grupa.

Riječ je o radionicama na kojima mladi imaju priliku izraziti svoje mišljenje o bitnim stvarima vezanim za mlade na slatinskom području.

Stoga Grad Slatina poziva sve zainteresirane mlade u slatinskim prigradskim naseljima Donji Meljani i Bistrica da se uključe u rad fokus grupe koja će se održati u subotu, 28. siječnja u Mjesnom domu u Donjim Meljanima s početkom u 10 sati.

Podsjetimo Grad Slatina zajedno s projektnim partnerima provodi Erasmus+ projekt pod nazivom Prvi koraci u sklopu kojega su do održane tri fokus grupe, dvije u organizaciji Grada Slatine te jedna u organizaciji projektnog partnera udruge UZOOR Slatina.
Opći cilj projekta je okupiti mlade (od 13 do 30 godina starosti) i donositelje odluka na lokalnoj razini, dok su specifični ciljevi projekta motivirati mlade za uključivanje u rad lokalne zajednice, osvijestiti donositelje odluka o važnosti participativnog sudjelovanja mladih u donošenju odluka, te donošenje novog Lokalnog programa za mlade Grada Slatine 2024.-2027.

Kao i tijekom ranije održanih fokus grupa Grad Slatina će se pobrinuti za okrjepu svih sudionika fokus grupe u Donjim Meljanima te će osigurati catering uslugu uz koju će mladi ujedno imati priliku za upoznavanje i zajedničko druženje te razmjenu iskustava i novih ideja.

VIDIMO SE U DONJIM MELJANIMA, DOĐI I RECI SVOJE MIŠLJENJE

(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button