DOGAĐANJANASLOVNICAUncategorized

Grad Slatina: Čestitka povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada

Povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić uputio je čestitku građankama i građanima Slatine i prigradskih naselja!

Međunarodni praznik rada i ove godine obilježavamo u uvjetima pada životnog standarda i krize koja se očituje u svim segmentima društva.

Unatoč tome 1. svibnja je prilika da se sjetimo uloge radništva koje je stup razvoja svakoga društva, i težnje ka boljem sutra gdje će svaki radno sposoban čovjek imati posao i poštenu plaću za obavljeni rad, radno vrijeme koje omogućava i vrijeme za obitelj i sebe, cjeloživotno obrazovanje i napredovanje, te u konačnici pristojnu mirovinu.

Upravo zato ovaj praznik nas ponovno podsjeća na važnost zajedničkog djelovanja cijele društvene zajednice, jer jedino na takav način možemo stvoriti bolje prilike za sve nas, naše stare, a osobito mlade i djecu kojima moramo osigurati sigurniju i bolju budućnost.

S ciljem razvoja Slatine ka boljem sutra, u ime Grada Slatine, svojih suradnika i u svoje osobno ime, čestitam vam 1. svibanj, Međunarodni praznik rada!

                                           Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost
                                              gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button