DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Grad i Turistička zajednica ovog puta sponzorirali mlade rukometaše

Na tragu zacrtanog plana ulaganja u sport i mlade, Grad Slatina i Turistička zajednica grada, ovog su puta potpomogli Rukometnom klubu Slatina točnije njegovim najmlađim selekcijama, U-11 i U-13. Ne radi se ovdje o nekim basnoslovnim ciframa već o lijepoj pomno osmišljenoj gesti, a koja je u konačnici iznjedrila nabavu novih potpuno dizajnom jedinstvenih dresova koje će s obzirom na izgled i atraktivnost zasigurno s velikom dozom ponosa u sportskim ”okršajima” nositi  budući nositelji slatinskog rukometa.

Na jučerašnje svojevrsno predstavljanje novih dresova stigli su gradonačelnik Denis Ostrošić i direktor Turističke zajednice Jurica Bosak, a u dvorani srednje škole dočekali su ih kao domaćini predsjednik RK Slatina Mato Miličić i treneri voditelji mladih selekcija Igor Janečić i Igor Dragojević. Inače navedeni dresovi u bojama su kluba, crvenoj i plavoj, a ono što ih izdvaja od svih drugih je to što dolaze sa otisnutom sekvojom i logom Turističke zajednice kao specifičnim simbolima Slatine. Gradonačelnik je tom prigodom želio naglasiti – ”Slatinski sport oduvijek je naš ponos i dika. Da su neka sretnija vremena bilo bi i više dvorana i više sredstava kojima bi pratili sve ovo što se događa u gradu i prigradskim naseljima vezano uz djelovanje sportskih klubova … Opće je poznata činjenica da je sport vrlo bitan segment života i odrastanja mladih ljudi i to definitivno treba pojačati i u školama, ali i u slobodno vrijeme. Danas smo se ovdje našli kao sponzori rukometnom klubu što mi je posebno drago jer se radi o donaciji mladim talentiranim sportašima, a pohvalio bih i ideju promocije našeg grada putem dresova odnosno slatinskog prepoznatljivog simbola sekvoje koja se nalazi otisnuta na njima. ”

Više o ovoj ideji  i njezinoj konačnoj realizaciji ispričao nam je direktor TZ Jurica Bosak  –  ”Slatinski sportaši su jedni od najznačajnijih promotora naše destinacije i njihovi uspjesi, koje doživljavamo kao vlastite i na koje smo ponosni, često nadilaze postojeće uvjete i infrastrukturu. Smatramo izrazito važnim podupirati rad sportskih klubova i udruga. Ove godine smo pokrenuli i promotivnu kampanju sportskih događanja na području Slatine koju možete pratiti putem naših društvenih mreža i kojom najavljujemo domaće utakmice i natjecanja, a sve s ciljem veće posjećenosti i dodatne valorizacije truda i rada slatinskih sportaša. Drago nam je što je Rukometni klub Slatina prepoznao našu komunikacijsku strategiju i odlučio implementirati destinacijski logo, slogan i simbol grada, slatinsku sekvoju, na svoje nove dresove i što smo im u tome mogli pomoći. Na taj način će, osim rezultatima, još bolje predstavljati svoj grad. Veseli nas što sve više klubova, udruga i institucija prepoznaje naše težnje za zajedničkim tonom komunikacije jer tako se najbolje gradi čvrst brand. Rukometnom klubu Slatina i ostalim našim klubovima i sportašima želimo čestitati na dosadašnjim uspjesima, ali i želimo im puno uspjeha u daljnjim natjecanjima! U nama imaju velikog navijača!“ .

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button