DOGAĐANJANASLOVNICA

Gotova 1. faza radova obnove i opremanja logopedskog kabineta DV Zeko

Donacijom Turske agencije za suradnju i koordinaciju TIKA, , završena je 1. faza obnove i opremanja logopedskog kabineta u Dječjem vrtiću Zeko u Slatini gdje je radove obavila tvrtka Honel Slatina vl. Zorana Horića.

Tako su obavljeni svi građevinski i instalaterski radovi obnove kabineta koji su obuhvaćali zamjenu elektro instalacija i rasvjetnih tijela, sanaciju i bojanje zidova i stropa, demontažu dotrajalog parketa i postavljanje laminata, te uređenje stolarije, a osim logopedskog kabineta uređen je i prilazni hodnik 

Osim toga nabavljena je i logopedska oprema, odnosno digitalni logopedski set, informatička oprema, dio namještaja, stručna literatura te igre koje će pomoći djeci s poteškoćama u govoru da bolje savladaju gradivo tijekom učenja novih govornih vještina.

– Drago mi je da su radovi na uređenju logopedskog kabineta u DV Zeko pri kraju. Dio je to prijateljske suradnje Grada Slatine s Turskom agencijom za suradnju i koordinaciju TIKA koja financira ovaj projekt. Na taj način dobili smo još jednu kvalitetu više u vrtiću, a uz proširenje zgrade jaslica zapravo omogućujemo da djeca i njihovi roditelji imaju još bolje i kvalitetnije uvjete, a vjerujem da smo ih u protekle četiri godine podigli za gotovo 100 posto, – rekao je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji je u pratnji svojih suradnika i ravnateljice DV vrtića Zeko Sanele Valpovac Maurer obišao novouređeni prostor logopedskog kabineta.

 

Arhivska fotografija

Zahvalivši se TIKA-i na spomenutoj donaciji, tom je prigodom istaknuo da će se u posljednjoj fazi obnove nabaviti ostatak opreme kako bi ovaj kabinet koji je prijeko potreban u ovakvoj ustanovi, dobio funkciju i opremu kakvu zaslužuje na radost svih kojima je pomoć potrebna.  
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot