NASLOVNICAPOLITIKA

GO HDZ-a grada Slatine skupila potpise za kandidaturu

Danas je u vijećnici Grada Slatine, GO HDZ-a grada Slatine u prisutnosti koalicijskog partnera HSLS-a predala prikupljenih 1038  potpisa za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika.

U prisutnosti svih kandidata s liste HDZ-HSLS predana je  sva valjana dokumentacija, a tom prigodom predsjednik HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Igor Fazekaš rekao je kako je predano 1038 potpisa i zahvalio svim građankama i građanima grada Slatine koji su dali svoje potpise potpore te naglasio kako je vrijeme da maknemo naš grad s margine i da nam svima, bez obzira na stranačku pripadnost, Slatina bude u centru. Dodao je da je za uspjeh jako bitno imati snažnu potporu građana, ali je iznimno bitno imati i potporu u Gradskom vijeću kako bi izbjegli ucjene i zakulisne igre te je pozvao sve građanke i građane da izađu na izbore i daju potporu listi HDZ-a i HSLS-a za Gradsko vijeće na kojoj su kvalitetni ljudi koji su se dokazali i pokazali u svojim svakodnevnim aktivnostima i u svom životu.

Fazekaš je istaknuo da nam treba netko tko se dokazao upravljajući velikim sustavima, netko tko može svojim političkim kontinuitetom i iskustvom uz potporu Vlade RH pokrenuti Slatinu i učiniti je gradom kojim ćemo se svi ponositi i dodao da želi da kao vlast budu iskreni prema građanima, da pokažu da Slatina može drugačije, bolje, poštenije!

Doktor Miroslav Venus istaknuo je kako je HSLS i na ovim izborima podržao HDZ i vjeruje u transparentniju i bolju vlast za sve građane grada Slatine!

(tks/Tekst i Foto:R.Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button