DOGAĐANJANASLOVNICA

Glazbeni spot „Božić dolazi“ premijerno prikazan na slatinskom Adventu

Večeras je u 18 sati u Slatini održana premijera novog glazbenog spota „Božić dolazi“ u izvedbi polaznika predškolskog programa i učenika Glazbene škole Milka Kelemena iz Slatine, a koji je nastao u suradnji i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Slatine.

– Ova poznata božićna pjesma u originalnoj izvedbi „Srebrnih krila“ dobila je novi aranžman zahvaljujući iznimno talentiranom kolektivu kojeg je okupila učiteljica Andrea Kligl i kojom su Glazbena škola Milka Kelemena i TZG Slatine zaželjeli sretan i blagoslovljen Božić svim sugrađanima i gostima naše destinacije, ali i svima onima koji će putem društvenih mreža vidjeti rezultate ovog i više nego uspješnog projekta. A sigurni smo da će ih biti mnogo, – rekao je prije premijernog prikazivanja spota direktor Turističke zajednice Grada Slatine Jurica Bosak pozdravljajući brojne Slatinčane okupljene ispred paviljona u Parka 136. slatinske brigade među kojima se našao i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić.  

– Prije svega, želim naglasiti da je ovaj projekt realiziran velikim trudom učiteljice Andree Kligl koja nas je svojom energijom i kreativnošću oborila s nogu. Ljubav prema učenicima, poslu koji predano obavlja, ali i našem gradu u koji se doselila sa svojom obitelji bila je toliko očita da smo istog trenutka bili uvjereni da će ovaj projekt biti nešto zaista posebno. I nismo se prevarili! Ne mogu vam riječima opisati koliko smo ponosni i sretni, ali u isto vrijeme i žalosni što učiteljica Andrea danas nije s nama i želimo njoj i njezinom djetetu brz oporavak! Ovaj aranžman će otopiti i najtvrđa srca, a vjerujem i donijeti optimizam svima nama u ovom izrazito nepovoljnom razdoblju. Ovom prekrasnom božićnom pjesmom zaista slavimo ljubav i zajedništvo, ali i dajemo potporu svim profesorima koji se bore da naša prekrasna djeca zadrže svoje bezbrižno djetinjstvo i u ovakvim kompliciranim uvjetima, da i dalje pjevaju i uveseljavaju nas svojim iskrenim emocijama, – naglasio je Bosak te se u ime TZG Slatine zahvalio svim sudionicima ovog projekta, odnosno cijelom timu, svim učiteljima, roditeljima, djeci, partnerima i prijateljima koji su nesebičnim radom ostvarili i više od očekivanog.

– Ovaj glazbeni spot će ostati za povijest, ali i pridonijeti promociji destinacije, posebno promociji slatinske sekvoje koja će iduće godine predstavljati Republiku Hrvatsku na natjecanju za Europsko stablo 2022. godine, – zaključio je Bosak te u ime organizatora: Grada Slatine, Radio Slatine, Glazbene škole Milka Kelemena Slatina, Pučkog otvorenog učilišta Slatina i Turističke zajednice Grada Slatine, svima je zaželio sretan i blagoslovljen Božić, pun mira, ljubavi i zdravlja.

COVER

Pjesma: Božić dolazi

Izvođač: Polaznici predškolskog programa i učenici Glazbene škole Milka Kelemena

Glazba: Ivan Manjkas, Miloš Cvjetković, Robert Čavlović, Andrea Kligl

Audio Master: Ivan Manjkas

Video produkcija: Haidy Kovačević (HM PRODUCTIONS)

Voditeljica projekta: Andrea Kligl

Pokrovitelj: Turistička zajednica Grada Slatine

ORIGINAL

Pjesma: Božić dolazi (Mustafa Ismailovski)

Izvođač: Srebrna krila

Album: Tamo Gdje Ljubav Stanuje

Objavljeno: 2016.

Žanr: Pop

Izdavač: Croatia Records

Pjesma se koristi “ljubaznošću Croatia Recordsa”.
(mf, TZG Slatine/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button