DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Glazbena škola Milka Kelemena organizirala promociju instrumenata učenicima 2. razreda osnovnih škola

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina svake godine uoči upisa učenika u novu pedagošku godinu organizira promociju svoje škole i instrumenata koji su zastupljeni u nastavi.
Inače se promocija održava u školama i vrtićima, no zbog epidemiološke situacije ove su godine promociju instrumenata odlučili upriličiti u Parku 136. slatinske brigade što je osim učenike slatinskih škola zainteresiralo i brojne prolaznike koji su se zatekli u središtu grada.

Danas je promocija instrumenata održana za dva 2. razreda Osnovne škole Eugena Kumičića koji su se mogli pobliže upoznati s karakteristikama tambure, violine, harmonike, flaute, trube i trombona, a osim kratkih izvedbi sadašnjih učenika i profesora škole na tim instrumentima učenici su imali prigodu čuti i kako zvuči puhački ansambl koji je oduševio mališane svojom izvedbom u paviljonu.

Promocija instrumenata za učenike 2.-ih razreda OŠ Josipa Kozarca bit će upriličena u četvrtak, 27. svibnja od 16 sati također u središnjem gradskom parku, a za sve one učenike koji se odluče za upis u Glazbenu školu prijemni ispiti će se održati u prostoru Škole na adresi Braće Radić 4 u Slatini, u tri termina srijedom od 18 sati, i to 2., 9. i 16. lipnja ove godine. 
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button