DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Glasnici istine na Memorijalnom ultramaratonu Karlovac-Plitvice u spomen na Josipa Jovića

U organizaciji Udruge Specijalne jedinice policije Grom Policijske uprave karlovačke, a na poziv svog prijatelja Nikice Vrabca pripadnika iste, članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ Goran Draksler i Mario Kovač te počasni član Duško Štrbac sudjelovali su na 12. memorijalnom ultramaratonu Karlovac-Plitvice.

Memorijalni ultramaraton organiziran je u povodu obilježavanja 31. obljetnice redarstvene akcije „Plitvice“ u kojoj je kao prva hrvatska žrtva u Domovinskom ratu poginuo policajac Josip Jović, zbog čega je akcija oslobađanja Plitvica od pobunjenih Srba nazvana „Krvavi Uskrs“.

Start memorijalnog maratona bio je u Karlovcu, u srijedu navečer 30. ožujka u 22 sata odakle je krenulo 50-ak trkača iz raznih krajeva Hrvatske da bi kroz cjelonoćno trčanje po prohladnom i kišovitom vremenu na cilj kod Spomen obilježja Josipu Joviću stigli u četvrtak, 31. ožujka oko 10 sati.

Cijelu dionicu od 86 kilometara istrčale su dvije ultramaratonke kao i pet ultramaratonaca među kojima i slatinski ultramaratonac Goran Drakskler.

Drugi Glasnik istine, policijski djelatnik Mario Kovač dostojno je predstavio  svoju Policijsku upravu virovitičko-podravsku kao jedini njen sudionik u utramaratonu i Komemorativnom skupu kod Spomen obilježja Josipu Joviću na Plitvicama.
(mf/Izvor: Glasnici istine, pt/Foto: mk – spec. policija)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot