Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Glasnici istine na 22. Memorijalnoj utrci „Fokinom stazom“

Članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ u sastavu: Pavo Tutenov, Zlatko Milošević, Robert Knapić, Ivana Novak te njihovi gosti Splićani Mirela Draklser-Radić i Dino Radić sudjelovali su jučer, 29. prosinca na 22. memorijalnoj utrci „Fokinom stazom“ od Pakraca do Omanovca.
Memorijalna je to utrka koja je nastala na inicijativu Duška Štrbca pakračkog branitelja i počasnog člana „Glasnika istine“, a koju organizira HVIDR-a Pakrac u spomen na pogibiju zamjenika zapovjednika pakračkog 76. samostalnog bataljuna Marijana Kulhavija – Foku i šestoricu Bjelovarčana poginulih tijekom oslobodilačke akcije „Alfa“ 29. prosinca 1991.godine u istočnim pakračkim vinogradima.

Ovu memorijalnu utrku u duljini od 11 km, a čija se iznimno zahtjevna brdska dionica proteže u duljini od 6 km i završava na 655 m/nv kod Planinarskog doma Omanovac na Psunju istrčalo je ove godine 40-ak trkača pristiglih iz gotovo svih krajeva kontinentalne Hrvatske kao i gosti-trkači iz Karlovca, Vodica i Splita.
(mf/Izvor: Glasnici istine/Foto: Ivana Novak, Alen Čaušević, Matija Kulhavy)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button