DOGAĐANJANASLOVNICA

GKiČ Slatina organizira foto natječaj „Fotogram“

Gradska knjižnica i čitaonica poziva sve građane amatere aktivne korisnike Gradske knjižnice i čitaonice Slatina na sudjelovanje u foto natječaju “Fotogram”.

Zadatak natječaja je fotografijom prikazati ljetni ugođaj čitanja knjige posuđene u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina. Tema fotografije je “Ljeto 2021. uz knjigu iz Gradske knjižnice i čitaonice Slatina”.

Sudjelovati mogu svi građani amateri bez obzira na dob pod uvjetom da su aktivni korisnici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina. Svaki sudionik ima pravo, do 25.kolovoza(do 15 sati) poslati jednu fotografiju u digitalnom obliku na mail djecji.odjel.slatina@gmail.com.

Svaki od sudionika natječaja prijavljuje isključivo svoje fotografije i preuzima odgovornost za sadržaj.

Sve primljene fotografije biti će izložene u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina od 15.kolovoza-15.rujna 2021. Stručno povjerenstvo odabrati će tri najbolje fotografije i 31.kolovoza 2021.g. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina dodijeliti prikladne nagrade.  

Nagrađene fotografije će biti objavljene na službenoj Internet i FB stranici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

„Ponosni smo reći da je ljetno razdoblje u našoj Knjižnici vrlo aktivno. Korisnici godišnje odmore kvalitetno ispunjavaju zanimljivim štivima i naslovima koje pronalaze u ponudi Knjižnice.

V.d. ravnateljica Marija Cindrić se postupkom nabave knjižnične građe potrudila osvježiti ljetnu ponudu novitetima i najtraženijim naslovima na što su korisnici iznimno pozitivno reagirali. Pohvalan broj građe je, kao i  svake godine, dio ljetnog odmora naših korisnika, a upravo nas je to motiviralo na organiziranje foto natječaja “Fotogram”. Cilj nam je aktivirati korisnike da fotografijom dočaraju svoj ljetni ugođaj čitanja i time motiviraju sve građane grada Slatine i okolinih naselja  da učine isto. “Fotogram” je još jedna od akcija koje Gradska knjižnica i čitaonica Slatina provodi u sklopu Godine čitanja“,kažu iz gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

Podrobnije informacije i pravila natječaja građani mogu saznati putem društvenih mreža Gradske knjižnice, mail adresa, brojeva telefona kao i osobno, odlaskom u Knjižnicu.

(tks /Izvor: GKiČ Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button