Home / NASLOVNICA / Giuliano utjehu u ljubavi potražio u zagrljaju miss Hrvatske Maje Spahije!

Giuliano utjehu u ljubavi potražio u zagrljaju miss Hrvatske Maje Spahije!

Splitski glazbeni zavodnik Giuliano utjehu u ljubavi potražio je u zagrljaju atraktivne miss Hrvatske Maje Spahije. Nije ipak kako ste pomislili riječ o novoj aferi, već priči video spota za novi Giulianov singl ‘Gdje smo ono stali’.

Nakon uspješnica ‘Miriše’, ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’, te ‘Veći od ljubavi’, Giuliano nam dosljedan sebi donosi novu glazbenu baladu. Cijelom pričom, kako nam je sam priznao, iznimno je zadovoljan, a kako i ne bi kada iza nove pjesme stoji provjerena autorska ekipa, Branimir Mihaljević koji je radio glazbu i aranžman, te Neno Ninčević zaslužan za tekst.

Nasmijani i uvijek dobro raspoloženi Giuliano, ni ovoga puta nije ništa prepustio slučaju pa pjesmu prati i odličan video spot koji su osmislili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a glavnu je ulogu odlično odradila Miss Hrvatske Maja Spahija,

Snimalo se na više lokacija u Zagrebu, a kako nam je rekao Giuliano, sve je proteklo u odličnoj atmosferi, ‘Na snimanju je bilo zabavno, ekipa je bila odlična, a svi smo spojili ugodno s korisnim. Na kraju sam prezadovoljan finalnim video spotom.’.

Pogledajte kako zvuči, sigurni smo novi Giulianov hit, ‘Gdje smo ono stali’, te kako je poznatog pjevača osvojila missica Maja Spahija.

Foto: Privatni album Maja Spahija i Giuliano

x

Check Also

GRAS ZA VAS! – „Priprema projektnih prijedloga“, još jedno predavanje 18. srpnja

Gradska razvojna agencija Slatine u sklopu projekta „GRAS za Vas“ organizirala je novo, ovoga puta ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org