NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Gdje je ljubav, tu smo mi… Valentinovo u IOŠ-u

Prigodnim programom i nizom zanimljivih aktivnosti u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina obilježen je Dan ljubavi i prijateljstva.
Nakon pozdravnih riječi voditeljice programa, Ivane Tunić, učenice 3. razreda zanimanja kuhar, te ravnatelja škole Mladena Graovca, uslijedili su prigodni recitali o ljubavi kao vječnoj i nepresušnoj riznici inspiracije.
Stihovima su sve nazočne raznježile i natjerale na promišljanje, učenice 1. i 2. razreda zanimanja frizer i krojač Patricija Matija, Sara Tir,  Anamarija Horvat, Barbara Hodak, Patricija Križetić, Ines Jutrašnjik, Maja-Mary Šterl, zatim učenik 1. konobara Ante Nikolić i učenik 1. automehaničara Dominik Sić.

Uz stihove Petra Graše te nezaboravnu Lambadu, pobjedu u plesu s balonom odnijele su učenice 2. krojača Maja-Mary Šterl i Anita Vuk. U djetinjstvo je učenike vratila igra Glazbena stolica, gdje je najviše spretnosti i gracioznosti pokazala učenica 3. krojača Antonija Tunić. U Glazbenom kvizu, u kojemu su učenici morali pokazati svoje znanje o poznavanju glazbe koju slušaju ili koju su slušali njihovi roditelji, najviše uspjeha su imali učenik 2. automehaničara Luka Jurišić i njegova partnerica, asistenitica Dragana Dunković.
U neizostavnom slatkom kutku održano je natjecanje izrade ljubavnih kolačića, gdje su učenici morali sudjelovati u parovima, a ocjenjivala su se brzina izvedbe, originalnost i prezentacijske vještine.
Profesorice Jasna Varga, Kornelija Zubčević i Martina Miler Mikolašević donijele su potom slatku presudu o najboljima, tako da su najbolje buduće “slastičarke” učenice 2. frizera, Sanja Hajster i Magdalena Živko.
Na samom smo kraju program je začinjen uvijek zabavnim karaokama.
(mf/Izvor: IOŠ Slatina)


Samo se zaljubiti treba

U život, oblake i vjetar,

U kišu, jesen, u ljeta,

U mijene, nestalnost, u ljude,

U drugačije, u isto i snažno,

Od srca uvijek – pa što bude. (Lea Brezar)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button