DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Fotogalerija: Zlatnu plaketu dobio Zavod za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije, doznajte tko su ostali nagrađeni povodom Dana VPŽ

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, koja je održana u Suhopolju uz prekrasno uređen Centar za posjetitelje Dvorac Janković, nazočnost predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana, ministar obrane Marija Banožića, saborskih zastupnika, Josipa Đakića i Vesne Bedeković, dodijeljena su javna priznanja institucijama, pojedincima, klubovima i društvima koja su svojim trudom, znanjem i radom ostavili trag na području županije.

Zlatnu plaketu, kao najviši izraz priznanja za izuzetne zasluge i doprinos razvoju javnog zdravstva, dobio je Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije. Godišnje nagrade dobili su: Obrt automehanika i limarija Slavka Vraneka iz Pitomače za iznimne rezultate i doprinos u razvoju obrtništva i malog poduzetništva; Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica za iznimne rezultate i doprinos razvoju glazbene umjetnosti; Gradski muzej Virovitica za izniman doprinos razvoju muzejske djelatnosti; Pučko otvoreno učilište Slatina za izniman doprinos razvoju obrazovanja i kulture; Industrijsko-obrtnička škola Slatina za izniman doprinos i ostvarene rezultate u djelatnosti odgoja i obrazovanja, te Brana d.o.o Virovitica za iznimne rezultate i doprinos razvoju gospodarstva.

Povelju zahvalnosti dobili su: Berislav Martinčević (posthumno), Društvo psihologa Virovitičko-podravske županije, Mato Bubaš, Srednja škola Stjepan Ivšić Orahovica, Slatinski informativni centar, Razvojna agencija VTA Virovitica, Vatrogasna zajednica pokrajine Tirol, Sanja Sudar. Povelje humanosti uručene su Slavku Nemetu iz Pitomače, te Udruzi Fraternite Catalogne Croatia iz Perpignana (Francuska). Javna priznanja dobitnicima uručili su predsjednik županijske skupštine Miran Janečić i župan Igor Andrović, a u ime nagrađenih na priznanjima je zahvalio ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” dr. Miroslav Venus.
(www.icv.hr, www.vpz.hr/Foto: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button