DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Foto: VZG Slatine darivala i vatrogasnu mladež božićnim poklonima

Nakon što je Vatrogasna zajednica grada Slatine jučer darivala 55-ero djece, danas je u Vatrogasnom domu DVD-a Slatina upriličila prijem za vatrogasnu mladež kojoj su također uručeni božićni darovi.
Na taj su im način željeli zahvaliti na sudjelovanju na natjecanjima te trudu i marljivom radu tijekom cijele godine.

Uz darove mladi vatrogasci, njih 75 iz DVD-a Sladojevci, Kozice, Slatina i Bakić primili su i zahvalnice za poseban doprinos i potporu u razvoju vatrogastva.

Na samom početku svečanosti djecu, njihove voditelje i roditelje pozdravio je predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Branko Belošević, te im se zahvalio što njeguju vatrogastvo svojom upornošću i marljivošću.

– Ponosan sam na sve vas i vaše uspjehe, a osobito na dvije ekipe koje su nastupile na ovogodišnjem državnom natjecanju. To su odjeljenja, mladež muška DVD-a Sladojevci i mladež ženska DVD-a Bakić koja je ostvarila najbolji rezultat u svojoj kategoriji.
Na sve vas računamo i u budućnosti te se nadam da će mnogi postati pravi, odnosno operativni vatrogasci. Do tada vam želim puno vježbi, natjecanja i dobrih rezultata jer sve su to koraci kako bi danas-sutra bili što spremniji u obavljanju zadaća koje ovaj poziv nosi, – istaknuo je Belošević.

Potom se mladim vatrogascima s nekoliko prigodnih riječi obratio zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Slatina Tomislav Uher koji je uz čestitke na postignutim uspjesima izrazio nadu kako će dogodine još više mladih biti uključeno u vatrogastvo na slatinskom području.

– Vjerujem da ćete i dalje marljivo vježbati i iduće godine biti još bolji, – istaknuo je Uher.

Čestitkama na ostvarenim uspjesima pridružio se i gradonačelnik Grada Slatine Ilija Nikolić koji je potom mladim vatrogascima uz pomoć tajnice VZG-a Jovane Prpić uručio poklone.

– Drago mi je što postižete odlične rezultate u koje ste utkali puno rada, ali i svoje slobodno vrijeme nakon svih školskih obveza čime su vaši rezultati još i veći, – istaknuo je gradonačelnik Nikolić te im uz blagdanske čestitke zaželio i puno uspjeha iduće godine kako u školi tako i na vatrogasnim natjecanjima.

Prijem vatrogasne mladeži također je završio prigodnim domjenkom.

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button