DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Foto – video: Održana 5. Revijalna izložba pasa: Luna, Bingo, Nix i Maxi zlatni

Jučer je u Parku 136. slatinske brigade održana 5. Revijalna izložba pasa. Okupljene posjetitelje kao i vlasnike pasa koji su svoje ljubimce prijavili na samu izložbu kratko je pozdravio predsjednik Kinološke udruge Slatina Martin Bišćan dok se u ime organizatora obratila direktorica Turističke zajednice grada Slatine Vanja Lazić. Izložbu je otvorila zamjenica gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić.

Kao i prethodnih godina, na izložbi su od strane tročlanog žirija izabranog iz redova publike ocjenjivani četveronošci u četiri kategorije : ”Mješanci”, ”Sportski pas”,”Lovački pas”  i ”Dijete i pas”.

Najbolje ocjenjenim psima kao i njihovim vlasnicima medalje je uručila zamjenica gradonačelnika Slatine Sanja Mrzljak-Jovanić, a osim toga dobili su i vrijedne nagrade sponzora.

Između ocjenjivanja održana je demonstracija rada pasa Kinološke udruge Slatina, poslušnost, obrana i napad tijekom koje su vještinu svoje dresure odnosno poslušnost svojih četveronožnih ljubimaca demonstrirali Fran Bišćan, Željko Juras, Vlado Stanivuković i Josip Ambruš, dok je Martin Bišćan poslužio kao „mamac“ za potrebe jednog dijela ove demonstracije.

Organizator ovogodišnje izložbe je Kinološka udruga Slatina u suradnji s Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom Grada Slatine i veterinarskom stanicom Slatina.

Po ocjeni žirija, po kategorijama su izabrani slijedeći vlasnici i njihovi četveronožni ljubimci :

Mješanci:
1. Ana Zagorac sa psom Luna
2. Miroslav Novaković sa psom Tom
3. Martina Šuntić sa psom Medo

Sportski Pas:
1. Ranata Kociper sa psom Bingo, škotski ovčar
2. Petra Zver sa psom Tobi, jokširski terijer
3. Eva Gal sa psom Adi, border corie

Lovački pas:
1. Marina Marović sa psom Nix, njemački kratkodlaki ptičar
2. Anastazija Bauer sa psom Snoopy, bigl
3. Teuta Bišćan sa psom Bojka, jazavčar

Dijete i pas:
1. Ana Bljakaj sa psom Maxi
2. Jana Macinger sa psom Tinki
3. Mislav Dvojak sa psom Vito

(mk / Foto – video: Marijo Kokorić)Možda će vas zanimati i ...

Back to top button