DOGAĐANJANASLOVNICA

Foto Vesna sačuvat će vašu uspomenu na „Advent u Slatini“

„Bok, mi smo Vesna i Zoran, supruga i suprug, fotograf i videograf, osnivači studija Foto Vesna.“
Tim riječima i nasmiješenim licima ukratko su nam se predstavili vlasnici foto-video studija Foto Vesna čija je adventska kućica u Parku 136. slatinske brigade u Slatini urešena popriličnim brojem fotografija kojima su zabilježeni najljepši trenutci pojedinih posjetitelja „Adventa u Slatini“.

Ovaj je dvojac poznat po svojim aktivnostima i sudjelovanjem na manifestacijama i sajmovima u našem gradu, ali i šire.
Iako su uglavnom iza objektiva, ovoga su se puta našli ispred fotoaparata jer vrijeme je da netko napiše i njihovu priču. 

Studio Foto Vesna je osnovan 2008. godine, a osnovna mu je djelatnost foto i video produkcija što uključuje izradu i snimanje svih vrsta fotografija i video materijala.
Tu se naravno misli na fotografiranje raznih događanja, od vjenčanja, krštenja, rođendana, pa do promotivnih materijala, a sve navedeno odnosi se i na video produkciju. Isto tako ne smijemo zaboraviti na izradu fotografija za sve vrste dokumenata, kao i mogućnost čuvanja vaših starih uspomena jer Foto Vesna se bavi i preslikavanjem i restauracijom starih fotografija kojima će na taj način udahnuti novi život i sačuvati ih za nove generacije.

Foto Vesna nudi i izradu web stranica, 3D modeliranje logotipa ili reklame za potrebe vaše tvrtke, a o kvaliteti da i ne govorimo jer o njoj svjedoči više od 30 godina iskustva u fotografiranju vjenčanja, a zadnjih trinaest godina pod vlastitim imenom u svom obrtu.

– Zajedno imamo preko 100 godina 🙂 ali se ne osjećamo starima.
U nama još gori želja za učenjem, usvajanjem novih tehnika i trendova, a u svom poslu dajemo 100% sebe, – ističu Vesna i Zoran te dodaju:

– Za nas je to pripovijedanje spontanih, iskrenih i prirodnih trenutaka i osjećaja te njihovo pretvaranje u bezvremensku i elegantnu priču.
Ako sve ovo zvuči kao nešto što biste poželjeli, onda smatramo da bismo se mogli savršeno uklopiti i zajedno ispričati vašu priču. 😉

Stoga nas slobodno kontaktirajte i stvorimo nešto posebno! – pozivaju Vesna i Zoran svoje sugrađane kojima će petkom, subotom i nedjeljom u večernjim satima na „Adventu u Slatini“ od 17 do 22 sata na licu mjesta izraditi adventsku fotografiju kako bi zauvijek sačuvali uspomenu na blagdanski ugođaj koji tijekom prosinca mogu proživjeti u Slatini, u dobrom društvu, uz odličnu glazbu, toplinu otvorenih ognjišta, blještavilo božićnih ukrasa, tople napitke i razne slastice.

Svo ostalo vrijeme Foto Vesna vam je dostupna u studiju smještenom u Ulici Vladimira Nazora 22 u Slatini.

Vidimo se ovoga vikenda, dođite i ponesite sa sobom uspomenu na Advent u Slatini.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot