DOGAĐANJANASLOVNICA

Foto Vesna sačuvat će vašu uspomenu na „Advent u Slatini“

„Bok, mi smo Vesna i Zoran, supruga i suprug, fotograf i videograf, osnivači studija Foto Vesna.“
Tim riječima i nasmiješenim licima ukratko su nam se predstavili vlasnici foto-video studija Foto Vesna čija je adventska kućica u Parku 136. slatinske brigade u Slatini urešena popriličnim brojem fotografija kojima su zabilježeni najljepši trenutci pojedinih posjetitelja „Adventa u Slatini“.

Ovaj je dvojac poznat po svojim aktivnostima i sudjelovanjem na manifestacijama i sajmovima u našem gradu, ali i šire.
Iako su uglavnom iza objektiva, ovoga su se puta našli ispred fotoaparata jer vrijeme je da netko napiše i njihovu priču. 

Studio Foto Vesna je osnovan 2008. godine, a osnovna mu je djelatnost foto i video produkcija što uključuje izradu i snimanje svih vrsta fotografija i video materijala.
Tu se naravno misli na fotografiranje raznih događanja, od vjenčanja, krštenja, rođendana, pa do promotivnih materijala, a sve navedeno odnosi se i na video produkciju. Isto tako ne smijemo zaboraviti na izradu fotografija za sve vrste dokumenata, kao i mogućnost čuvanja vaših starih uspomena jer Foto Vesna se bavi i preslikavanjem i restauracijom starih fotografija kojima će na taj način udahnuti novi život i sačuvati ih za nove generacije.

Foto Vesna nudi i izradu web stranica, 3D modeliranje logotipa ili reklame za potrebe vaše tvrtke, a o kvaliteti da i ne govorimo jer o njoj svjedoči više od 30 godina iskustva u fotografiranju vjenčanja, a zadnjih trinaest godina pod vlastitim imenom u svom obrtu.

– Zajedno imamo preko 100 godina 🙂 ali se ne osjećamo starima.
U nama još gori želja za učenjem, usvajanjem novih tehnika i trendova, a u svom poslu dajemo 100% sebe, – ističu Vesna i Zoran te dodaju:

– Za nas je to pripovijedanje spontanih, iskrenih i prirodnih trenutaka i osjećaja te njihovo pretvaranje u bezvremensku i elegantnu priču.
Ako sve ovo zvuči kao nešto što biste poželjeli, onda smatramo da bismo se mogli savršeno uklopiti i zajedno ispričati vašu priču. 😉

Stoga nas slobodno kontaktirajte i stvorimo nešto posebno! – pozivaju Vesna i Zoran svoje sugrađane kojima će petkom, subotom i nedjeljom u večernjim satima na „Adventu u Slatini“ od 17 do 22 sata na licu mjesta izraditi adventsku fotografiju kako bi zauvijek sačuvali uspomenu na blagdanski ugođaj koji tijekom prosinca mogu proživjeti u Slatini, u dobrom društvu, uz odličnu glazbu, toplinu otvorenih ognjišta, blještavilo božićnih ukrasa, tople napitke i razne slastice.

Svo ostalo vrijeme Foto Vesna vam je dostupna u studiju smještenom u Ulici Vladimira Nazora 22 u Slatini.

Vidimo se ovoga vikenda, dođite i ponesite sa sobom uspomenu na Advent u Slatini.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button