Home / NASLOVNICA / Foto: Slatinski vrtići izvrsni na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića VPŽ

Foto: Slatinski vrtići izvrsni na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića VPŽ

Danas je u Virovitici održan 18. olimpijski festival dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije.
Na festivalu su nastupila četiri vrtića, odnosno DV Cvrčak iz Virovitice, DV Potočnica iz Pitomače, DV Suncokret iz Slatine s Područnim odjelom Mikleuš i  DV Zeko iz Slatine koji su predstavljali predškolci iz skupina Točkice, Jagodice i Jabučice.

Olimpijski festival otvorio je župan Igor Andrović, a sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.
160 djece predškolskog uzrasta natjecalo se u 4 atletske discipline: trčanje na 50 m, bacanje loptice u dalj, skok u dalj i štafetno trčanje, a natjecali su se i u malom nogometu.

Ukupni pobjednik je DV Cvrčak iz Virovitice, izvrsno drugo mjesto zauzela su djeca DV Zeko iz Slatine, 3. mjesto osvojio je DV Suncokret Slatina s Područnim odjelom Mikleuš, dok su mališani DV Potočnica iz Pitomače zauzeli 4. mjesto.

Ponosne ravnateljice slatinskih vrtića; DV Zeko Sanela Valpovac i DV Suncokret Snježana Dupan-Lovrić zahvalile su se odgojiteljicama i pomoćnim radnicima koji su se pobrinuli da današnji dan prođe u ugodnoj i veseloj atmosferi punoj natjecateljskog duha i velikih srca, a čestitke uputile svoj djeci na odličnim rezultatima i osvojenim medaljama, kao i na uzornom sportskom ponašanju.
(Mihaela Feldi/Foto: DV Zeko i Suncokret)

Dječji vrtić Zeko Slatina

Dječji vrtić Suncokret Slatina s Područnim odjelom Mikleuš

x

Check Also

Udruga Vretenac počela s provedbom projekta „Škola, mačji kašalj II“

Početak školske godine označio je, kako je i najavljeno, početak provedbe projeka „Škola, mačji kašalj ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org