DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

[FOTO] Slatinčanka Veronika Vilk je juniorska prvakinja svijeta: Doznajamo kada će biti doček u Slatini

Društvene mreže gore, Slatinčanka Veronika Vilk je juniorska prvakinja svijeta u hrvanju do 69 kilograma! 
 
Veliki je uspjeh naše Vere bilo europsko zlato, ali ovo je nešto više, mnogo više, o čemu će se u Slatini još dugo pričati, no uvjereni smo da će nas ona još razveseljavati. A što sve naše čitatelje zanima, u velikom broju poruka koje smo zaprimili odmah nakon ove veličanstvene pobjede nad Indijkom Srishti na Svjetskom prvenstvu u Istanbulu u hrvanju U-17 do 69 kilograma, je kada će biti doček veličanstvene Veronike, a o čemu smo telefonski razgovarali s alfom i omegom Hrvačkog kluba Slatina Borivojom Kocićem. 
Borivoje Kocić i predsjednik HK Slatina Damir Lovčanin 
– Sutra, mi iz kluba, njeni roditelji Josipa i Željko i brat David, idemo u Zagreb u Zračnu luku Franjo Tuđman dočekati našu Veroniku. Avion bi trebao sletjeti nešto iza 8 sati, a na dočeku će biti i predstavnici Hrvatskog hrvačkog saveza. Kada Veronika obavi sve što treba u Zagrebu, dolazimo u Slatinu, ali, kako smo se dogovorili sa roditeljima, neće sutra (subota) biti službenog dočeka, već ćemo Veri ostavit dan za odmor. Službeni doček će biti u nedjelju u 19 sati na starom mjestu, kod gradske fontane i svi koji žele čestitati Veroniki na ovom povijesnom rezultatu za Slatinu, Virovitičko-podravsku županiju i Hrvatsku dobrodošli su – rekao nam je ushićeno Borivoje Kocić. (adf; Foto arhiva: D. Fišli, Foto iz Istambula: M. Petrak) 
 
Foto sa dočeka europske prvakinje: 
 
 

 

 

Foto iz Istanbula (sa Veronikom na slici jedan od njenih slatinskih trenera i hrvački sudac Mario Petrak te reprezentativni trener Nenad Žugaj): 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button